Což takhle věnovat k Vánocům chytré hodinky?

0
654


Máte doma syna nebo dceru ve věku, kdy je jim kolem patnácti, sedmnácti, telefon je jejich nejlepší parťák, jsou často na internetu, sportují, čtou si, smskují, telefonují…? Anebo jste to vy sami, nebo váš partner, kdo by mohl ocenit chytré hodinky? Jde o výborný dárek pro všechny, kdo často sportují, jsou rádi online a mají rádi moderní technologie, které nám zpříjemňují i usnadňují život.

Chytré hodinky neboli smartwatch

Možná je znáte pod názvem smartwatch. Chytré hodinky jsou pomyslným velitelským centrem, které dovoluje sledovat informace přijaté smartphonem, částečně jej spravovat a často v reálném čase vyhodnocovat kondici a zdravotní stav svého majitele.

Pro sportovce i milovníky hudby

Právě v této době jsou chytré hodinky nejžádanější mezi těmi, kteří mají v oblibě gadgety a mezi sportovci. Přes Bluetooth se dá okamžitě připojit ke smartphonu, přijímat oznámení, která vám chodí ze sociálních sítí i odjinud, informace o příchozích SMS nebo hovorech.

Milovníky hudby potěší modely, které umožňují ukládat velké množství hudby či spravovat multimediální knihovnu v telefonu. Zvláště v zimě oceníte komfort, kdy nebudete muset vytahovat telefon a ovládat jej. Až GB hudby můžete uložit do chytrých hodinek TomTom, Runner 3 Cardio + Music…

Co se týče funkcí pro sportovce, velmi je zdokonaluje značka Suunto, která poskytuje podporu pro trénink téměř ve všech sportech. Sportovci, cyklisté, plavci využívají Suunto Spartan, které zajišťují až 80 disciplín. Chytré hodinky vám ukáží informace o tréninku a vy se přesvědčíte, zda byl efektivní, např. tepovou frekvenci, průměrné rychlosti až po mapy tras, možnost nastavení vlastní trasy i intervalů…

Chytré hodinky můžete koupit již za cenu kolem 1 000 Kč, což je důkazem, že si je může dovolit každý. Samozřejmě, čím víc si připlatíte, tím kvalitnější nebo prestižnější zboží dostanete. Tak které budou zdobit vaši ruku a dělat vám radost i pohodlnější život?

Pomohl vám článek? Hodnoťte jej:

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here