Jak na správnou podporu erekce aneb Dopřejte si kvalitní sex

0
687

Téměř každý druhý muž se ve středním věku potýká s problémy s erekcí. Dosažení kvalitní erekce zejména ukazuje na zdraví muže a je taktéž důležité pro oboustranně uspokojivý sex, jelikož na nedostatečném ztopoření penisu trpí i vaše partnerka.

Příčiny a možné důsledky

Příčin nedostatečné erekce může být celá řada počínaje nadměrnou konzumací alkoholu, nezdravým životním stylem, slabým spánkem, duševní nestabilitou, pracovním vytížením, stresem, kouřením, léky a konče zdravotními problémy.

Poruchu erekce byste neměli brát rozhodně na lehkou váhu a měli byste ji co nejdříve řešit, neboť může ovlivnit jednak ovlivnit váš sexuální život, tak ten osobní ve formě depresí, pocitu méněcennosti, úzkostí a ztráty sebevědomí. V nejhorším případech to může vést dokonce až k rozpadu manželství. Bohužel nikdo za vás případnou situaci nevyřeší, podpořte tedy svou erekci – čím dříve, tím lépe.

Léky na předpis

Rozhodnete-li se jít touto cestou, navštivte příslušného doktora, který provede odbornou diagnostiku. Pokud lékař zjistí erektilní dysfunkci, předepíše vám léky, které v zásadě fungují tak, že udržují cévy déle průchodné, čímž zajišťují delší proudění krve. Fungují pouze v případě erotické stimulace. V jiném případě se jim vyvarujte a už vůbec nepokoušejte léky bez předpisu, které vám mohou daleko více uškodit. Vždy dbejte na doporučení lékaře.

Přírodní doplňky stravy

Taktéž u doplňků stravy je nutné zachovat správné dávkování, neboť nejsou na předpis a při špatném užívání mohou hrozit nežádoucí vedlejší účinky. Buďte tedy obezřetní za každé situace. Momentálně se na českém trhu kupříkladu objevuje Maca peruánská, Kotvičník zemní nebo starý známý Ženšen pravý. Kromě podpory erekce mají také pozitivní vliv na plodnost, vitalitu, psychiku, napomáhají regulovat hormonální soustavu a zmírňují potíže s prostatou.

Všeobecně platí, že pokud máte problém, řešte ho ideálně ihned. Jinak tomu není ani v případě nedostatečné erekce. Ještě, než navštívíte doktora a započnete dlouho cestu bádání, zkuste se domluvit s partnerem na erotických pomůckách nebo erotickém prádle. Kdo ví, třeba to chce jenom nějak oživit.

Pomohl vám článek? Hodnoťte jej:

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here