Zubní kartáčky Panasonic

0
1472

Zubní hygiena patří mezi nejdůležitější oblasti osobní péče. Její zanedbání může mít totiž nevratné následky. Na pomoc přichází nová generace kartáčků Panasonic, které se starají o dokonalou hygienu a zdraví vaší ústní dutiny. Vynikají tenkým provedením, které padne velmi dobře do ruky, podobně jako klasický zubní kartáček. 

Komplexní péče s využitím nejnovějších poznatků

Štětinky extra jemné hlavy zubního kartáčku Panasonic EW-DL75 jsou tenké pouhé 0,02 mm a díky tomu odstraňují bakterie skryté až 3 mm hluboko v úzkých parodontálních váčcích a poskytují účinnou péči při parodontálních obtížích. Účinnost čistění a vysokou citlivost posiluje využití lineárního motorku a jemných a velmi rychlých sonických vibrací s amplitudou 1 mm. Jejich intenzita a rozsah se přizpůsobuje síle, kterou tlačíte na zuby a dásně. Navíc Panasonic vyvinul a prakticky ověřil účinnost originálního způsobu pohybu elektrického kartáčku podél dásní, který je efektivnější než dříve používaný svislý a rotační pohyb. Jako příslušenství jsou k dispozici dvě kartáčkové hlavy – jedna univerzální, která je určena pro čištění povrchu a kousacích ploch zubů a druhá extra jemná pro nejefektivnější čištění parodontálních váčků. Kartáček je samozřejmě vysoce voděodolný a je možné čistit ho pod přímým proudem vody. Baterie je plně nabitá po 17 hodinách a poskytuje energii až pro 60 minut čištění.

Cena: 4 999 Kč, obrázky zde.

Účinná obrana před parodontózou

Zubní kartáček Panasonic EW-DM81 kombinuje ergonomické a lehké provedení s nabíjecí základnou, která slouží zároveň jako stojánek pro hlavu kartáčku. Špičky štětin originálního extra měkkého kartáčku jsou tenké pouze 0,02 mm a díky tomu pronikají při čištění až 3 mm do úzkých parodontálních váčků, odstraňují v nich skryté bakterie a poskytují tak účinnou preventivní péči vůči parodontóze. Tento proces podporují také malé, ale vysoce přesné vibrace, které zároveň přispívají k neinvazivnému odstranění plaku a minimalizují zatížení zubů a dásní. Tento kartáček vibruje rychlostí zhruba 31 000 pohybů za minutu. Volit můžete mezi režimem „Normal“ a „Soft“, přičemž druhý z nich poskytuje ještě citlivější péči. Oba režimy stimulují zuby a dásně nejprve jemně a teprve poté se vibrace zesilují. Velmi praktickou funkcí je pak krátká pauza v čištění po každých 30 vteřinách, protože nemusíte myslet na to, jak dlouho si zuby čistíte.

Cena: 2 299 Kč, obrázky zde.

Pomohl vám článek? Hodnoťte jej:

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here