Profesionální hráči pokeru se lépe soustředí díky těmto bylinám

0
1585

Vydržet hodiny při hře pokeru v plném nasazení s maximálním soustředěním je někdy velmi náročné. Káva a energetické nápoje jsou sice účinným životabudičem, nicméně však při dlouhodobém užívání mohou způsobit více škody než užitku. Přináším vám tak několik bylin, které vašemu mozku dodají to správné pro maximální výkon a soustředěnost při vašich hrách.

Ginko biloba

Léčivé účinky ginga využívala čínská medicína již od pradávna. Zjistilo se, že výtažek z ginga ginkgolides, který se v žádné jiné rostlině nenachází, ho tímto dělá jedinečným. Zlepšuje prokrvení končetin, prokrvení a činnost mozkových buněk, paměť a další mozkové funkce. Odstraňuje pocit únavy a dodává energii.

Ženšen

Ženšen pochází z východní Asie a patří k nejznámějším léčivým rostlinám světa, nazývaný je také jako kořen světa nebo všelék. Na ženšenu jsou nejdůležitější saponíny, antioxidanty, polysacharidy a peptidy. Má stimulační působení na centrální nervový systém, Zlepšuje pozornost, přizpůsobivost (ostraňuje stresové faktory), duševní výkonnost a paměť. Potlačuje chronickou únavu a podporuje srdeční činnost.

Rozmarín lékařský

Je to trvalka jejíž domovem jsou především oblasti okolo středozemního moře, kde roste volně v přírodě. Podporuje krevní oběh, tím také prokrvení mozku – to stimuluje celý organizmus. Zmírňuje bolesti hlavy a závrať, posilňuje celý organizmus a posilňuje paměť. Zlepšuje koncentraci a stupňuje výkonnost především, když je slabost spojena s nízkým krevním tlakem.

Brahmi

Číňané ji nazývají zázračný elixír mládí. Brahmi patří mezi nejvýznamnější léčivé rostliny na světě. Brahmi je tradiční ájurvédská bylina používaná pro osvěžení mysli a povzbuzení paměti. Regeneruje mozkové buňky, zvyšuje mentální bdělost. Posiluje schopnost chápání a jasného myšlení. Posiluje krevní oběh, zlepšuje prokrvení končetin a tkání.

Na světě existuje mnoho dalších léčivých bylin, ktoré které vám ve vašich výkonech mohou pomoci. Záleží samozřejmě na našem organismu a je jen na nás co nám bude prospívat více. vyzkoušejte proto různé varianty a sledujte, jak na ně vaše tělo reaguje. Před dlouhodobým užíváním si však o dané bylině zjistěte co nejvíce informací, popřípadě se poraďte s vaším lékařem, či jiným specialistou.

Na závěr jen dodáme, že tyto bylinky pomáhají zlepšit soustředění ale nedodávají superschopnosti. Kromě studování bylinek na podporu soustředění určitě studujte i samotné strategie pokeru, které můžete najít na různých stránkách jako je například tahle. Přejeme vám hodně štěstí a úspěchů.

Pomohl vám článek? Hodnoťte jej:

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here