Proč si neužít domácí wellness?

0
1630

Koho by nelákala báječná relaxace ve wellness centru, když si představíte tu pohodu ve vířivce nebo sauně? Nemáte ale dost času na to, abyste se vydali za tímto odpočinkem do města? Nebo vás odrazují přeplněné sauny, protože máte rádi své soukromí? Pak je pro vás ideálním řešením vlastní wellness v pohodlí svého domova.

Blahodárné účinky na organismus

Návštěva vířivky patří mezi formy terapie, které mají bezesporu příznivý vliv na váš organismus. Zde totiž nezregenerujete pouze své tělo, ale i mysl. Příjemnou masáží se odplaví veškerý stres a vy budete nabití velkou dávkou energie. Pobyt ve vířivce se doporučuje zejména při potížích s klouby, svaly a s kardiovaskulárním systémem. Tlak teplého vodního proudu přináší dokonalou relaxaci, prokrvuje vnitřní orgány a přispívá k celkové detoxikaci.

Vířivé vany Jacuzzi

Proč si nepořídit místo klasické vany Jacuzzi? Soukromé wellness tak budete mít na dosah ve své koupelně. Důmyslný systém trysek se postará o maximální uvolnění těla a mysli. Není nic lepšího, než si po náročném dni oddychnout ve vaně s horkou vodou, popíjet oblíbený drink a nechat se příjemně masírovat. V Jacuzzi vanách se opravdu budete cítit jako v bavlnce.

Mimořádně ozdravná kúra

Kombinace horkého vzduchu a chladné vody je přesně to, co vaše unavené tělo potřebuje. Vyrazte do sauny a dopřejte vašemu organismu kompletní hloubkovou očistu. Co byste řekli na to, že byste doma měli profesionální wellness centrum skládající se ze sauny, tureckých lázní a harmonizační sprchy? Toto wellness 3v1 pořídíte u společnosti Albixon a. s., která se už 25 let řadí mezi špičku v oblasti bazénů pro domácí použití. Nejen, že vám doporučí ten nejlepší wellness program, ale postará se rovněž o jeho zprovoznění. Stačí si tedy jen vybrat, jaká forma relaxace vám bude nejvíce vyhovovat.

Pomohl vám článek? Hodnoťte jej:

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here