Fitness trenér Ivo Schovanec, Praha

0
1622
Fitness trenér Ivo Schovanec, Praha
Fitness trenér Ivo Schovanec, Praha

Nabídka činnosti trenéra fitness, funkčního tréninku, kickboxu, sebeobrany a strečinku pro muže i ženy. Možnost individuálních i skupinových tréninků.

Jmenuji se Ivo Schovanec a pocházím z okolí Karlových Varů. Již řadu let žiji v Praze a zde také vykonávám práci osobního trenéra. Věnuji se mnoha klientům s různými požadavky a zaměřením. Nabízím jak posilování s činkami, funkční trénink s vlastní vahou nebo pomůckami a v neposlední řadě kickbox a sebeobranu, kterým se intenzivně věnuji již přes dvacet let. Už od raného věku bylo jasné, že sport mne bude pronásledovat celý život.

V sedmi letech jsem začal hrát ruggby a chodit na atletiku. Po několika letech jsem, ale zakotvil u různých druhů posilování a tréninku bojových umění.

Věnoval jsem se studiu a posléze i trenérské činnosti v různých stylech (karate, aiki jutsu, klasický box apod.) Nakonec jsem zůstal u Filipínských bojových umění (Eskrima), které jsem jezdil studovat do zahraničí. Dosáhl jsem stupně Kadua Guro. V dnešní době se stále více tento jedinečný bojový systém dostává do povědomí, a tak služby osobního trenéra, i s tímto zaměřením, žádá stále více lidí. Další láskou se stal kickbox. V roce 2004 jsem se stal úspěšným absolventem trenérské školy Petra Stacha v Praze s licencíosobního trenéra, trenéra fitness a kulturistiky II.třídy. Ihned jsem začal působit jakoosobní trenér ve fitness centru World Class.

V rámci dalšího zvyšování své aprobace jsem si rozšířil své vzdělání o II. trenérskou třídu v kickboxu a dosáhl zkoušek na černý pás (I.dan). V rámci kickboxu jsem se věnoval také závodní činnosti.

Dalším krokem bylo získání akreditací od MŠMT na pořádání rekvalifikačních kurzů a založil se svým společníkem trenérskou školu – Trenérská škola Ikaros(rekvalifikace-ikaros.cz).

Profesně jsem prošel řadou známých fitness center, kde jsem působil jako osobní trenér i lektor skupinových lekcí, ale radši mám trénink v jednoduchém a účelovém prostředí. Dnes pracuji se svými klienty v několika různých prostorech v rámci Prahy. Požadavky jsou jak trénování dlouhodobé, tak i početně omezené tréninky pro výuku, aby byly klienti schopni cvičit co nejlépe sami. Mými klienty jsou ženy, muži i děti jakéhokoliv věku a váhy. Trénink je možný jak s jednotlivci, formou privátních lekcí, tak i ve skupině. Jako osobní trenér využívám různé tréninkové metody a systémy, aby bylo cvičení stále pestré, motivující a klient se neustále výkonově vyvíjel.

Pokud se rozhodnete svěřit do mé péče, tak Vám zaručím individuální a profesionální přístup. S mým vedením dokážete cvičit efektivně, bezpečně a s výsledky. Vždy dbám na dostatečné vysvětlení a názorné ukázky postupů při cvičení a dbám na udržování intenzity při tréninku vzhledem k Vašim možnostem. V interakci k Vašim cílům a požadavkům Vám sestavím tréninkový plán a upravím stravovací návykypodle Vašeho zdravotního stavu, cílů a možností.

Mou snahou coby osobního trenéra je, aby se stal zdravý životní styl a pohyb Vaší novou životní přirozeností, s kterou budete vše zvládat, v osobním i profesním životě.

Kontakty na Fitness trenéra Ivo Schovanec, Praha

Web: www.ivoschovanec.cz

Mobil: +420 777 194 998

E-mail: info@ivoschovanec.cz

Adresa firmy:

U měšťanského pivovaru 682/8
17000
Praha, Holešovice

Otevírací hodiny:

  • Dle dohody
Pomohl vám článek? Hodnoťte jej:

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here